Manageri si mentori

Epuizat din stoc
SKU
C129939
31.19 LEI
Pe scurt
In mediul de afaceri, companiile au functionat intotdeauna intr-o arena competitionala.De aceea, fiecare organizatie se straduieste sa atraga si sa pastreze angajati priceputi, iar instruirea poate fi un instrument puternic pentru atragerea talentelor.
Reusita acestui demers depinde de priceperea liderului de a-si instrui succesorul, de a transmite cunostinte, de capacitatea lui de a fi mai adaptabil, mai inovator, mai agil, pentru a crea cadrul propice functionarii unei „organizatii care invata".Atunci cand conducatorul renunta la atitudinea dominatoare, autoritara, stabilind un parteneriat cu angajatul, relatia sef-subaltern se transformã intr-o relatie mentor-protejat, mult mai eficienta si profitabila.

Construita pe modelul unei formule mnemonice – ARDE: Abandonare, Recunoastere, Daruire, Extensie – ea ofera managerilor un instrument de lucru util, pragmatic, in vederea dobandirii unui succes organizatoric sustinut de o instruire permanenta.Cartea lui Chip R. Bell, Manageri si mentori, dezvolta o noua viziune asupra rolului conducatorului in cadrul companiei bazata pe conceptul „a conduce in timp ce instruiesti".
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Colecție Profit
Ediția cărții I
ISBN 978-973-669-501-8
Traducător Marcela-Cristina Guta
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 16 x 24.5 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsManageri si mentori
Rating-ul tău