Marea carte a emotiilor

în stoc
SKU
a275463
49.00 LEI
Pe scurt
Povesti educative pentru copii si sfaturi esentiale pentru parinti Stiai ca si monstruletilor le este frica? Si ca, oricat de surprinzator ar parea, exista foci care se tem de apa, asa cum exista crocodili invidiosi si maimutele care nu vor sa se catare in copaci? Recunoasterea si exprimarea emotiilor sunt esentiale pentru dezvoltarea copiilor, insa adultii nu stiu mereu cum sa le explice aceste trairi. Totusi, acest pas este crucial pentru maturizarea lor emotionala. Povestile Mariei Menendez-Ponte ii ajuta pe copii sa gestioneze emotii precum frica, rusinea, invidia, dar si bucuria si compasiunea, cu ajutorul unor personaje extrem de distractive si poznase, care vor deveni cei mai buni prieteni ai copiilor.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-311-0
Traducător Malina Panait
Număr de pagini 200
Formatul cărţii 17 x 23 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMarea carte a emotiilor
Rating-ul tău

Povesti educative pentru copii si sfaturi esentiale pentru parinti

Stiai ca si monstruletilor le este frica? Si ca, oricat de surprinzator ar parea, exista foci care se tem de apa, asa cum exista crocodili invidiosi si maimutele care nu vor sa se catare in copaci? Recunoasterea si exprimarea emotiilor sunt esentiale pentru dezvoltarea copiilor, insa adultii nu stiu mereu cum sa le explice aceste trairi. Totusi, acest pas este crucial pentru maturizarea lor emotionala. Povestile Mariei Menendez-Ponte ii ajuta pe copii sa gestioneze emotii precum frica, rusinea, invidia, dar si bucuria si compasiunea, cu ajutorul unor personaje extrem de distractive si poznase, care vor deveni cei mai buni prieteni ai copiilor.

Sunteti pregatiti? Ne imbarcam intr-o calatorie fascinanta printr-un ocean de emotii!
 
A recunoaste si a sti sa exprimi emotiile si sentimentele sunt lucruri esentiale in dezvoltarea celor mici. De multe ori, adultii isi dau seama ce simt copiii, dar nu stiu cum sa le explice astfel incat acestia sa-si inteleaga mai bine propriile trairi. Totusi, acest pas este crucial pentru maturizarea lor emotionala si intelegerea lumii lor interioare. 
 
Povestile autoarei Maria Menendez-Ponte ii vor ajuta pe copii sa recunoasca si sa gestioneze toate tipurile de emotii - de la frica, rusine, invidie si lipsa de incredere, la curaj, bucurie, incantare si compasiune. Fiecare poveste este insotita de o sectiune elaborata cu sprijinul La Nau Espacial - un centru specializat in educatia emotionala -, sectiune cu intrebari si raspunsuri esentiale pentru parinti: Cum inlaturam frica? Cum cultivam empatia? Cum gestionam tristetea? Cum ne antrenam o gandire pozitiva?
 
Alaturati-va de la mic la mare in aventurile simpaticilor protagonisti, care vor transforma intelegerea emotiilor intr-o adevarata joaca de copii!