Marea carte a obiceiurilor bune

în stoc
SKU
a275462
49.00 LEI
Pe scurt
Povesti educative pentru copii si sfaturi esentiale pentru parinti Stiai ca exista iepurasi care nu vor sa se spele pe labute, capcauni care vorbesc in timp ce mananca, si vrabiute care pleaca din cuib fara sa ceara voie parintilor? Sprijinul emotional al celor mici nu este usor, dar formarea obiceiurilor de la o varsta frageda este esentiala pentru a-i ajuta sa devina autonomi si echilibrati. Povestile Mariei Menendez-Ponte ofera solutii pentru provocarile zilnice, transformand imbunatatirea obiceiurilor intr-o joaca distractiva.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-310-3
Traducător Malina Panait
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 17 x 24 cm
Tip copertă Brosata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMarea carte a obiceiurilor bune
Rating-ul tău

Povesti educative pentru copii si sfaturi esentiale pentru parinti

Stiai ca exista iepurasi care nu vor sa se spele pe labute, capcauni care vorbesc in timp ce mananca, si vrabiute care pleaca din cuib fara sa ceara voie parintilor? Sprijinul emotional al celor mici nu este usor, dar formarea obiceiurilor de la o varsta frageda este esentiala pentru a-i ajuta sa devina autonomi si echilibrati. Povestile Mariei Menendez-Ponte ofera solutii pentru provocarile zilnice, transformand imbunatatirea obiceiurilor intr-o joaca distractiva.

Sunteti pregatiti? Puneti-va centura de siguranta! Pornim intr-o calatorie palpitanta prin lumea obiceiurilor poznase!
 
Veti afla ca si iepurasii refuza sa se spele pe labute, iar capcaunii vorbesc in timp ce mananca. Oh, nu - si ca, uneori, vrabiutele zboara din cuib fara sa-si intrebe mamele.
 
A-i sprijini emotional pe cei mici nu e mereu simplu. Adesea, chiar si noi, adultii, suntem coplesiti de indoieli si nesigurante, si ne este dificil sa gasim cuvintele, gesturile si modalitatile cele mai potrivite pentru a rezolva situatii concrete. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitam ca modelarea timpurie a obiceiurilor este esentiala pentru a creste copii autonomi, increzatori si echilibrati emotional. 
 
Povestile Mariei Menendez-Ponte ofera solutii pentru situatii-cheie, iar protagonistii lor amuzanti ne arata ca imbunatatirea obiceiurilor si rutinelor poate fi mai distractiva ca niciodata. Fiecare poveste este insotita de o sectiune elaborata de La Nau Espacial - un centru specializat in educatia emotionala -, sectiune cu intrebari si raspunsuri esentiale pentru parinti: Cum ii motivam pe cei mici? Cum corectam greselile fara a folosi agresivitatea? Cum introducem obiceiuri sanatoase in rutina zilnica?
 
Alaturati-va aventurilor simpaticelor personaje si transformati cultivarea obiceiurilor intr-o joaca de copii!