Marea carte de bucate românești
1000+ rețete
tradiționale & moderne
Aperitive, salate și garnituri; Sosuri; Sufleuri și budinci; Pâine și preparate din făinoase; Preparate din griș, mălai și orez; Borșuri, ciorbe și supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de vită; Preparate din carne de ovine; Preparate din carne tocată; Preparate din carne de pasăre; Preparate din pește și moluște; Rețete bătrânești; Dulciuri și prăjituri de casă; Creme, torture, înghețate; Conserve din fructe și legume; Prânzul de post; Masa de Florii; Masa de Paște; Masa tradițională de Crăciun.
Editura | Paralela 45 |
---|---|
Ediția cărții | a II-a |
ISBN | 978-973-473-803-8 |
Număr de pagini | 560 |
Formatul cărţii | 20 x 25 cm |
Tip copertă | Brosata |
Data apariției | 2023 |
1000+ rețete
tradiționale & moderne
Aperitive, salate și garnituri; Sosuri; Sufleuri și budinci; Pâine și preparate din făinoase; Preparate din griș, mălai și orez; Borșuri, ciorbe și supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de vită; Preparate din carne de ovine; Preparate din carne tocată; Preparate din carne de pasăre; Preparate din pește și moluște; Rețete bătrânești; Dulciuri și prăjituri de casă; Creme, torture, înghețate; Conserve din fructe și legume; Prânzul de post; Masa de Florii; Masa de Paște; Masa tradițională de Crăciun.
Validate your login