Mayo Clinic. Ghid de medicina integrativa

în stoc
SKU
a275527
Preț special 150.00 LEI Preț standard 200.00 LEI
Pe scurt
Tratamentele conventionale se asociaza cu terapiile alternative pentru a transforma sanatatea Experienta Mayo Clinic, pusa la dispozitia ta in acest ghid de terapii integrative, te poate ajuta sa obtii un wellness personal. Descopera cum tehnicile si terapiile, altadata considerate alternative, sunt folosite alaturi de medicina conven­tiona­la si cum le poti integra in viata ta, indiferent daca incerci sa gestionezi o afectiune cronica sau sa-ti imbunatatesti starea de bine generala.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție MedConnect
ISBN 978-630-332-057-1
Traducător Elena Delia Toropu
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 20 x 25 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMayo Clinic. Ghid de medicina integrativa
Rating-ul tău

Tratamentele conventionale se asociaza cu terapiile alternative pentru a transforma sanatatea

Experienta Mayo Clinic, pusa la dispozitia ta in acest ghid de terapii integrative, te poate ajuta sa obtii un wellness personal. Descopera cum tehnicile si terapiile, altadata considerate alternative, sunt folosite alaturi de medicina conven­tiona­la si cum le poti integra in viata ta, indiferent daca incerci sa gestionezi o afectiune cronica sau sa-ti imbunatatesti starea de bine generala.

Mayo Clinic este o organizatie nonprofit dedicata sa ofere ingrijire completa de specialitate, tuturor celor care au nevoie de vindecare. Misiunea Mayo Clinic este de a oferi speranta si de a contribui la sanatate si starea de bine, oferind cea mai buna ingrijire fiecarui pacient prin practica clinica integrata, educatie si cercetare.