Meditatie la nivel celular

în stoc
SKU
a273721
60.00 LEI
Pe scurt
Meditatie la nivel celular. Puterea de vindecare din cea mai mica unitate de viata In acest ghid usor de parcurs, Barry Grundland si Patricia Kay iti pun la dispozitie instrumentele cu ajutorul carora sa iei contact cu intelepciunea celulelor tale, lucrand cu ele spre a vindeca. Oferind exemple de meditatii care sa-ti faciliteze conectarea cu anumite celule, cum ar fi cele din ficat sau din plamani, ei te indruma sa-ti urmezi intuitia ca sa descoperi celulele care te invita sa patrunzi in ele. E posibil sa ai o viziune, o intelegere profunda sau o experienta launtrica ce implica forme, culori, miscari, sunete ori mirosuri.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție SelfHealing
Ediția cărții I
ISBN 978-630-332-063-2
Traducător Ana Nicolai
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMeditatie la nivel celular
Rating-ul tău

Meditatie la nivel celular. Puterea de vindecare din cea mai mica unitate de viata

In acest ghid usor de parcurs, Barry Grundland si Patricia Kay iti pun la dispozitie instrumentele cu ajutorul carora sa iei contact cu intelepciunea celulelor tale, lucrand cu ele spre a vindeca. Oferind exemple de meditatii care sa-ti faciliteze conectarea cu anumite celule, cum ar fi cele din ficat sau din plamani, ei te indruma sa-ti urmezi intuitia ca sa descoperi celulele care te invita sa patrunzi in ele. E posibil sa ai o viziune, o intelegere profunda sau o experienta launtrica ce implica forme, culori, miscari, sunete ori mirosuri.

Se poate sa apara o amintire sau o emotie. Ai putea simti o schimbare in corpul fizic. Aducand respiratia in aceste experiente si ramanand prezent cu ele, te deschizi spre un nou nivel de comunicare din interiorul tau, descoperind astfel maniera ta unica de a aduce armonie si vindecare trupului tau. Simpla, dar puternica, Meditatie la nivel celular inspira prin relatarile despre vindecari profunde de boli grave precum cancerul, dar si de alte afectiuni si stresuri de fiecare zi. Coopereaza cu misterul celulei ca sa-ti intensifici experienta de viata.
 
E uimitor faptul ca ati reusit sa exprimati inefabilul in maniere ce se adreseaza atat incepatorilor, cat si celor experimentati in meditatie. Cartea si metoda prezentata in ea sunt foarte simple, fara a fi simpliste. Sunt extraordinar de profunde! - Dr. Dennis deLeon, medic-sef al spitalului AdventHealth Kissimmee