Mesagerul furtunii

în stoc
SKU
a274817
48.48 LEI
Pe scurt
„J.C. Cervantes te poartă într-o călătorie de neuitat, prin cele mai întunecate, stranii și amuzante labirinturi ale mitologiei mayașe.“ Rick Riordan Zane petrece mult timp în curtea din spatele casei. Doar nu are oricine un vulcan la doi pași, nu? Urcarea este anevoioasă pentru cineva care șchioapătă și merge în baston, dar e întotdeauna plăcută când e însoțit de Rosie, cățelușa lui cu doar trei picioare.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Orange Fantasy
Ediția cărții I
ISBN 978-606-086-627-5
Traducător Mariana Buruiană, Alex Moldovan
Număr de pagini 504
Formatul cărţii 15 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMesagerul furtunii
Rating-ul tău

„J.C. Cervantes te poartă într-o călătorie de neuitat, prin cele mai întunecate, stranii și amuzante labirinturi ale mitologiei mayașe.“ Rick Riordan

Zane petrece mult timp în curtea din spatele casei. Doar nu are oricine un vulcan la doi pași, nu? Urcarea este anevoioasă pentru cineva care șchioapătă și merge în baston, dar e întotdeauna plăcută când e însoțit de Rosie, cățelușa lui cu doar trei picioare.

Deșertul din New Mexico, unde locuiește Zane, ascunde mai multe secrete decât și-ar fi putut imagina el vreodată. O fată misterioasă își face apariția în viața lui și îi deschide ochii spre lumea latentă a civilizației mayașe: magia, demonii și zeii sunt reali, iar Zane se află în centrul unei profeții care vestește distrugerea omenirii.

Altruist, Zane se avântă într-o călătorie periculoasă pentru a-și salva familia și se pomenește în mijlocul unei înfruntări dintre zei. Pentru a supraviețui, trebuie să se transforme în Mesagerul Furtunii. Dar mai întâi, are de aflat ce presupune asta.

„Creaturi fantastice și diabolice din folclorul mayaș, dar și personaje istețe, ușor de îndrăgit, din lumea reală. O incursiune în lumea mitologiei mayașe – perfectă pentru fanii seriei Percy Jackson și Olimpienii de Rick Riordan.“ School Library Journal