Mindfulness pentru toti

în stoc
SKU
a272643
36.00 LEI
Pe scurt
Mindfulness pentru toti. Intelepciunea de a transforma lumea Jon Kabat-Zinn a schimbat modul in care ne gandim la constientizare in viata de zi cu zi, iar prin cartea sa Mindfulness pentru toti duce mai departe legatura dintre mindfulness si starea noastra de bine la toate nivelurile: fizic, cognitiv, emotional, social, planetar si spiritual.
Mai multe informații
EdituraFor You
Ediția cărții I
ISBN 978-606-639-614-1
Traducător Liliana Burghina
Număr de pagini 224
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMindfulness pentru toti
Rating-ul tău

Mindfulness pentru toti. Intelepciunea de a transforma lumea

Jon Kabat-Zinn a schimbat modul in care ne gandim la constientizare in viata de zi cu zi, iar prin cartea sa Mindfulness pentru toti duce mai departe legatura dintre mindfulness si starea noastra de bine la toate nivelurile: fizic, cognitiv, emotional, social, planetar si spiritual.

Dr. Kabat-Zinn se concentreaza asupra modului in care mindfulnessul poate fi intr-adevar un instrument de transformare a lumii, explicand cum prospera democratia intr-un context care pune accent pe constientizare si de ce mindfulnessul este un instrument vital pentru intelegerea si actiunea atat personala, cat si globala in aceste vremuri tumultuoase. Abordarea autorului, curajoasa si inovatoare, analizeaza politica prin prisma spiritualitatii si gandeste solutii constiente pentru binele global.