Motanul Chinez

în stoc
SKU
a255393
29.95 LEI
Pe scurt

Cu ilustrații de Elena Lot Vlad

Motanul Chinez urmărește uimitoarele aventuri ale unui pisoi înzestrat cu calităţi excepţionale, care pleacă să cutreiere lumea, convins că nu va învăţa nimic până nu va vedea cu ochii lui ce se întâmplă prin alte părţi. Călătoria în căutarea înţelepciunii îl va purta până la Paris, nu înainte de a duce o luptă teribilă cu șobolanii de pe Vaporul Vapoarelor, supușii regelui Coadă Pleșuvă al IV-lea.

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Polirom Junior
ISBN 9789734693382
Traducător Teodor Palic
Număr de pagini 80
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă broșată
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMotanul Chinez
Rating-ul tău

Cu ilustrații de Elena Lot Vlad

Motanul Chinez urmărește uimitoarele aventuri ale unui pisoi înzestrat cu calităţi excepţionale, care pleacă să cutreiere lumea, convins că nu va învăţa nimic până nu va vedea cu ochii lui ce se întâmplă prin alte părţi. Călătoria în căutarea înţelepciunii îl va purta până la Paris, nu înainte de a duce o luptă teribilă cu șobolanii de pe Vaporul Vapoarelor, supușii regelui Coadă Pleșuvă al IV-lea.  

Mika Waltari (1908-1979) este unul dintre cei mai apreciaţi scriitori finlandezi din secolul XX. Și-a început studiile în domeniul teologiei, dar s-a îndreptat ulterior spre filozofie, estetică și literatură. Este cunoscut ca un mare autor de romane istorice, stilul cărţilor sale influenţând scriitori dintre cei mai importanţi. De exemplu, George R.R. Martin îl amintește printre sursele sale de inspiraţie pentru celebra serie Urzeala tronurilor. Pe lângă literatura cu subiect istoric, Mika Waltari a mai scris și romane psihologice și poliţiste, dar și poezie, nuvele, povestiri și literatură pentru copii. La Editura Polirom au apărut până în prezent romanele: EtrusculEgipteanulAmanţii din BizanţMikael KarvajalkaSecretul împărăţieiRomanul și Tânărul Ioannis.