O soarta inscrisa in sange

în stoc
SKU
a272440
75.00 LEI
Pe scurt
Un fantasy romance inspirat din mitologia nordică. Căsătorită cu un bărbat pe care-l urăște, Freya își petrece zilele curățând pești, dar visează să devină o războinică. Dorința i se îndeplinește când trădarea soțului ei o silește să intre într-o luptă pe viață și pe moarte cu Bjorn, fiul iarlului.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
Ediția cărții I
ISBN 978-630-652-553-9
Traducător Bogdan Voiculescu
Număr de pagini 512
Formatul cărţii 14 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO soarta inscrisa in sange
Rating-ul tău

Un fantasy romance inspirat din mitologia nordică.

Căsătorită cu un bărbat pe care-l urăște, Freya își petrece zilele curățând pești, dar visează să devină o războinică. Dorința i se îndeplinește când trădarea soțului ei o silește să intre într-o luptă pe viață și pe moarte cu Bjorn, fiul iarlului.

Pentru a supraviețui, Freya este nevoită să-și dezvăluie cel mai mare secret: o zeiță i-a dăruit un strop din sângele ei, oferindu-i puterea să respingă orice atac.

Disperată să-și demonstreze puterea, Freya trebuie să învețe să-și controleze magia, trecând prin nenumărate încercări impuse de zei. Însă cel mai periculos test dintre toate ar putea fi să se împotrivească atracției interzise dintre ea și Bjorn.

Iar dacă dorința pătimașă dintre ea și războinicul fermecător și neînfricat scapă de sub control, Freya riscă să-și schimbe complet soarta și să pericliteze destinele tuturor celor pe care a jurat să-i protejeze.