Pokemon TCG: Paradox Destinies ex Tin

în stoc
SKU
a275618
Preț special 101.17 LEI Preț standard 134.90 LEI
Pe scurt
Mai multi Pokemon Paradox din trecut si viitor sosesc in Pokemon TCG pentru o batalie destinata sa depaseasca insasi timpul! Pokemonii stravechi Gouging Fire ex si Raging Bolt ex isi arata puterea primordiala, in timp ce Pokemonii viitorului Iron Boulder ex si Iron Crown ex demonstreaza maiestria metalica.
Mai multe informații
Numar de Jucatori 1
Varsta +6 ani
Componente 1x carte promotionala din folie gravata; 4x pachete booster a cate 10 carti fiecare; 1x cod virtual pentru Pokemon TCG Live.
Tipul de Joc Carti de joc
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPokemon TCG: Paradox Destinies ex Tin
Rating-ul tău

Mai multi Pokemon Paradox din trecut si viitor sosesc in Pokemon TCG pentru o batalie destinata sa depaseasca insasi timpul!

Pokemonii stravechi Gouging Fire ex si Raging Bolt ex isi arata puterea primordiala, in timp ce Pokemonii viitorului Iron Boulder ex si Iron Crown ex demonstreaza maiestria metalica.

Lumea Pokémon conectează oameni de pe tot globul, atât copii cât și adulți! Aceste creaturi incredibile au trecut granițele și barierele lingvistice pentru a ajunge la inimile a milioane de oameni de peste 25 de ani, aducând bucuria jocului și a descoperirii.

The Pokémon Company International (TPCi) are misiunea de a-și încânta fanii prin produse excelente și experiențe cu sens, sperând să contribuie la transformarea lumii într-un loc mai bun și creând legături prin competiție prietenoasă.