Potentialul extraordinar al copilului tau

în stoc
SKU
a275061
55.00 LEI
Pe scurt
Cum te asiguri că faci tot ce îți stă în putință pentru ca talentele copilului tău să înflorească? Te-ai întrebat vreodată dacă îi oferi cu adevărat toate șansele de a-și atinge potențialul? Lumea de astăzi este construită mai degrabă pentru a-i frânge aripile, iar sistemul educațional îi restrânge posibilitățile de a-și dezvolta creativitatea și abilitățile unice înnăscute. Prof. dr. Florian Colceag, expert în educația copiilor supradotați, îți oferă în această carte informații esențiale și soluții practice pentru a sparge barierele impuse de normele rigide ale unei societăți care îi impune uniformitate și conformism.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-243-4
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPotentialul extraordinar al copilului tau
Rating-ul tău

Cum te asiguri că faci tot ce îți stă în putință pentru ca talentele copilului tău să înflorească? Te-ai întrebat vreodată dacă îi oferi cu adevărat toate șansele de a-și atinge potențialul?

Lumea de astăzi este construită mai degrabă pentru a-i frânge aripile, iar sistemul educațional îi restrânge posibilitățile de a-și dezvolta creativitatea și abilitățile unice înnăscute. Prof. dr. Florian Colceag, expert în educația copiilor supradotați, îți oferă în această carte informații esențiale și soluții practice pentru a sparge barierele impuse de normele rigide ale unei societăți care îi impune uniformitate și conformism.

În această carte vei descoperi:

Cum să cultivi genialitatea copilului tău într-un mediu natural, stimulant, departe de influențele negative ale societății moderne.

Rolul esențial al părinților în dezvoltarea unei personalități echilibrate și creative, și cum să fii un ghid emoțional și intelectual pentru copilul tău.

Importanța unei educații holistice, care împletește cunoașterea cu libertatea, perseverența și empatia.