Regina Maria a Romaniei. Despre viata / Queen Marie of Romania. About life

în stoc
SKU
a274406
34.00 LEI
Pe scurt
Editie bilingva: Romana-engleza. Volumul contine o selectie din scrierile inedite in Romania ale Reginei Maria, aflate in colectiile de documente de la Arhivele Nationale din Bucuresti: Fondul Regina Maria Personale si Casa Regala Miscelanee. Articolele, adevarate tablete de intelepciune concentrata pentru intelegerea vietii omului, au fost scrise, in anii 1920, predominant in limba engleza, fiind destinate publicarii in mass-media occidentala.
Mai multe informații
EdituraInstitutul European
Colecție Restituiri
Ediția cărții I
ISBN 978-606-240-374-4
Număr de pagini 206
Formatul cărţii 13 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRegina Maria a Romaniei. Despre viata / Queen Marie of Romania. About life
Rating-ul tău

Editie bilingva: Romana-engleza.

Volumul contine o selectie din scrierile inedite in Romania ale Reginei Maria, aflate in colectiile de documente de la Arhivele Nationale din Bucuresti: Fondul Regina Maria Personale si Casa Regala Miscelanee. Articolele, adevarate tablete de intelepciune concentrata pentru intelegerea vietii omului, au fost scrise, in anii 1920, predominant in limba engleza, fiind destinate publicarii in mass-media occidentala.

Volumul este insotit de un generos studiu introductiv in care autorii incadreaza textele Reginei Maria in epoca, cu necesarele precizari biografice, trecand apoi la o analiza detaliata a atitudinilor, perceptiilor si reprezentarilor sociale prezente in insemnarile Reginei noastre.