Regulile creierului pentru munca

în stoc
SKU
a275414
Preț special 45.00 LEI Preț standard 60.00 LEI
Pe scurt
Cum pot mentine oamenii implicati in timpul prezentarilor mele? De ce sunt intalnirile video atat de obositoare? Ce pot face la birou, astfel incat sa astept cu nerabdare sa ma intorc la el dupa weekend? Oamenii de stiinta stiu. In Regulile creierului pentru munca, Dr. John Medina, biolog molecular pasionat de dezvoltarea neuronala, dezvaluie ce este posibil atunci cand munca de la 9 la 5 este adaptata creierului la fel de bine precum o manusa este adaptata unei maini. In stilul sau caracteristic, autorul Brain Rules, Brain Rules for Baby si Brain Rules for Aging Well - bestsellere New York Times - pur si simplu deblocheaza stiinta de a ne adapta viata profesionala moderna la nevoile primare ale mintii.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție ScienceConnection
Ediția cărții I
ISBN 978-630-332-065-6
Traducător Dragos Tudor
Număr de pagini 376
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsRegulile creierului pentru munca
Rating-ul tău

Cum pot mentine oamenii implicati in timpul prezentarilor mele? De ce sunt intalnirile video atat de obositoare? Ce pot face la birou, astfel incat sa astept cu nerabdare sa ma intorc la el dupa weekend? Oamenii de stiinta stiu.

In Regulile creierului pentru munca, Dr. John Medina, biolog molecular pasionat de dezvoltarea neuronala, dezvaluie ce este posibil atunci cand munca de la 9 la 5 este adaptata creierului la fel de bine precum o manusa este adaptata unei maini. In stilul sau caracteristic, autorul Brain Rules, Brain Rules for Baby si Brain Rules for Aging Well - bestsellere New York Times - pur si simplu deblocheaza stiinta de a ne adapta viata profesionala moderna la nevoile primare ale mintii.

Sustinut de cercetare si lipsit de orgoliu, el dezvaluie ce au de spus neurostiintele comportamentale si cognitive despre subiecte diverse, de la amenajarea spatiului de birou si echilibrul dintre viata personala si viata profesionala, pana la dinamica puterii si interactiunile de lucru din epoca pandemiei. Descrierile fermecatoare si anecdotele hilare ale lui Medina folosesc stiinta in aplicatii practice pe care le putem pune in practica imediat pentru a ne imbunatati viata profesionala si viata profesionala.