Reţete vegane fără foc
„Hrana să vă fie medicament.“ — Hipocrate
Ligia Pop este raw food chef, gazda show-ului TV online „Ligia’s Kitchen“, organizează anual expoziţii raw food naţionale şi susţine demonstraţii culinare cu preparate de acest fel. A mai scris două cărţi pe aceeaşi temă: Deserturi pentru Părinţi şi Copii Sănătoşi, Germeni şi Vlăstari: Surse de Sănătate şi Energie.
Pe lângă toate acestea, este licenţiată în muzică a Universităţii de Arte „George Enescu“ din Iaşi, e profesoară de pian şi autoarea metodei inovative de pian „Paşi în Lumea Muzicii“.
Autoarea a adunat în această carte reţete create personal, cu dorinţa de a împărtăşi şi altora din deliciile acestui fel de alimentaţie, numit frumos: raw food. Cartea nu este dedicată doar celor care vor să elimine produsele animale sau să mănânce în totalitate doar alimente vegane crude, ci întregului public care doreşte să-şi îmbunătăţească stilul de alimentaţie.
Această carte vă ajută să descoperiţi 80 de reţete delicioase, pornind de la pâine din seminţe, lapte şi brânzeturi din nuci, chiftele şi diverse feluri de mâncare vegană crudă, creme de prăjituri, deserturi şi torturi extrem de apetisante şi sănătoase. Toate ingredientele folosite sunt netratate termic, pline de vitamine şi enzime prezente doar în crudităţi, de care corpul nostru are nevoie pentru o funcţionare optimă.
Editura | Curtea Veche |
---|---|
Ediția cărții | a IV-a, revizuită şi adăugită |
ISBN | 978-606-588-349-9 |
Număr de pagini | 200 |
Formatul cărţii | 18,6 × 24,60 cm |
Data apariției | 2012 |
Validate your login