Sa intelegem muzica

în stoc
SKU
a272482
99.99 LEI
Pe scurt
Pornește într-o minunată călătorie în timp și descoperă povestea muzicii, de la instrumentele din zorii istoriei și până la muzica electronică din zilele noastre. O inspirată introducere în istoria muzicii, din care copiii vor afla poveștile celor mai mari muzicieni ai lumii și vor descoperi diferite stiluri muzicale. Povestea muzicii începe cu tobele și flautele timpurii ale strămoșilor noștri și continuă până în zilele noastre. Printre muzicienii prezentați se numără Vivaldi, Bach, Beethoven, Mozart, Ceaikovski, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Chuck Berry, Aretha Franklin, Bob Marley, The Beatles, Bob Dylan, David Bowie, Blondie, Grandmaster Flash, Nicki Minaj, Beyoncé, Bjork și Kraftwerk. Textul și ilustrațiile prietenoase subliniază detalii biografice interesante și scot în evidență informații-cheie, care îi apropie pe copii de istoria muzicii.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Litera Mica
Ediția cărții I
ISBN 978-630-319-899-6
Traducător Roxana Tocilescu
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 24 x 30 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSa intelegem muzica
Rating-ul tău

Pornește într-o minunată călătorie în timp și descoperă povestea muzicii, de la instrumentele din zorii istoriei și până la muzica electronică din zilele noastre.

O inspirată introducere în istoria muzicii, din care copiii vor afla poveștile celor mai mari muzicieni ai lumii și vor descoperi diferite stiluri muzicale. Povestea muzicii începe cu tobele și flautele timpurii ale strămoșilor noștri și continuă până în zilele noastre. Printre muzicienii prezentați se numără Vivaldi, Bach, Beethoven, Mozart, Ceaikovski, Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Chuck Berry, Aretha Franklin, Bob Marley, The Beatles, Bob Dylan, David Bowie, Blondie, Grandmaster Flash, Nicki Minaj, Beyoncé, Bjork și Kraftwerk. Textul și ilustrațiile prietenoase subliniază detalii biografice interesante și scot în evidență informații-cheie, care îi apropie pe copii de istoria muzicii.

Lasă-te purtat pe aripile muzicii!