Sa intelegem pictura

în stoc
SKU
a272483
Preț special 74.99 LEI Preț standard 99.99 LEI
Pe scurt
Pornește într-o minunată călătorie în timp și descoperă povestea picturii, de la arta rupestră și până la graffitiul contemporan. O expoziție de artă fantastică, în care copiii pot călători în timp de-a lungul secolelor și pot afla totul despre 39 de picturi: de la reprezentarea unui cal pe pereții peșterii din Lascaux în Epoca Pietrei la Nașterea lui Venus de Botticelli și Doamnele de onoare de Velázquez și până la capodoperele lui Dalí, Picasso, Frida Kahlo și Jean-Michel Basquiat. Fiecare pagină prezintă o pictură diferită și un portret al artistului, iar copiii sunt încurajați să pună întrebări și să descopere detalii din fiecare lucrare.
Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Litera mica
Ediția cărții I
ISBN 978-630-319-898-9
Traducător Roxana Tocilescu
Număr de pagini 96
Formatul cărţii 24 x 30 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSa intelegem pictura
Rating-ul tău

Pornește într-o minunată călătorie în timp și descoperă povestea picturii, de la arta rupestră și până la graffitiul contemporan.

O expoziție de artă fantastică, în care copiii pot călători în timp de-a lungul secolelor și pot afla totul despre 39 de picturi: de la reprezentarea unui cal pe pereții peșterii din Lascaux în Epoca Pietrei la Nașterea lui Venus de Botticelli și Doamnele de onoare de Velázquez și până la capodoperele lui Dalí, Picasso, Frida Kahlo și Jean-Michel Basquiat. Fiecare pagină prezintă o pictură diferită și un portret al artistului, iar copiii sunt încurajați să pună întrebări și să descopere detalii din fiecare lucrare.

Lasă-te impresionat de măreția artei!