Salvarea focului

în stoc
SKU
a272237
Preț special 47.20 LEI Preț standard 59.00 LEI
Pe scurt
Premiul Alfaguara pentru roman 2020 Într-o lume care se împarte între cei care sunt motivați de frică și cei motivați de furie: José Cuauhtémoc a ales definitiv furia. A fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru omucidere multiplă și își ispășește sentința.
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-252-6
Traducător Anca Coman Doicin
Număr de pagini 688
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSalvarea focului
Rating-ul tău

Premiul Alfaguara pentru roman 2020

Într-o lume care se împarte între cei care sunt motivați de frică și cei motivați de furie: José Cuauhtémoc a ales definitiv furia. A fost condamnat la 50 de ani de închisoare pentru omucidere multiplă și își ispășește sentința.

Însă atunci când Marina îl întâlnește și îl ascultă citindu-și textele la atelierul de lectură al închisorii, se îndrăgostește de el fulgerător. Povestea lui José Cuauhtémoc este mai tulburătoare și mai întunecată decât ar fi putut bănui vreodată, iar iubirea lor este flacăra care va sfârși prin a arde din temelii tot ceea ce credea că știe despre lume.

Descoperă o poveste despre violență și izbăvire, nedreptate și acceptare, iubire și compasiune, care te invită să privești o latură ascunsă a realitățiiși să asculți poveștile celor care nu au avut până acum o voce.