O furtuna de ceai

în stoc
SKU
a272151
59.00 LEI
Pe scurt
O furtuna de ceai este primul volum din seria Sange si ceai, un fantasy intunecat, plin de actiune, secrete si romantism, perfect pentru fanii seriei Banda celor sase ciori! De ce sa salvezi lumea... cand poti sa bei o ceasca de ceai? Pe strazile din White Roaring, Arthie Casimir este o infractoare sclipitoare si o colectionara de secrete. Noapte de noapte, prestigioasa ei ceainarie se transforma intr-o sangerarie ilegala, care gazduieste vampirii temuti de societate. Pentru a nu-si pierde afacerea, Arthie este fortata sa incheie o invoiala neasteptata cu un adversar ademenitor, dar nu poate indeplini singura misiunea pe care o primeste.
Mai multe informații
EdituraStoria Books
Colecție Storia Young Adult
Ediția cărții I
ISBN 978-630-652-554-6
Traducător Alina Marc Ciulacu
Număr de pagini 392
Formatul cărţii 14 x 21 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO furtuna de ceai
Rating-ul tău

O furtuna de ceai este primul volum din seria Sange si ceai, un fantasy intunecat, plin de actiune, secrete si romantism, perfect pentru fanii seriei Banda celor sase ciori!

De ce sa salvezi lumea... cand poti sa bei o ceasca de ceai?

Pe strazile din White Roaring, Arthie Casimir este o infractoare sclipitoare si o colectionara de secrete. Noapte de noapte, prestigioasa ei ceainarie se transforma intr-o sangerarie ilegala, care gazduieste vampirii temuti de societate. Pentru a nu-si pierde afacerea, Arthie este fortata sa incheie o invoiala neasteptata cu un adversar ademenitor, dar nu poate indeplini singura misiunea pe care o primeste.

Ajutata de cei mai talentati proscrisi ai orasului, tanara pune la cale un plan de a se infiltra in societatea sinistra si stralucitoare a vampirilor, cunoscuta sub numele de Athereum. Dar nu toti membrii bandei sunt de partea ei si, pe masura ce adevarul despre jaf iese la iveala, Arthie se trezeste in mijlocul unei conspiratii care va ameninta intreaga lume.

Liric, amuzant si ingenios, cu multe momente induiosatoare si gheare din belsug! - Holly Black, autoarea seriei Fapturile Vazduhului
 
Proza lirica te ademeneste cu totul in poveste, pe masura ce revelatiile se succed si atmosfera tensionata explodeaza, indemnandu-te sa dai pagina dupa pagina. O lectura captivanta si plina de umor, care prezinta o imagine interesanta asupra societatii noastre, fara ca acest lucru sa diminueze acuratetea si nucleul universului creat. - Kirkus