Secretele bucătăriei - Carne roşie
Epuizat din stoc
SKU
C178894
10.50 LEI
Pe scurt
Mult îndrăgită de gurmanzi, carnea roşie, aliment de bază încă din Antichitate, se găteşte în fel şi chip, de la carpaccio şi biftec tartar la fripturi în sânge sau îndelung înăbuşite.
Peste 50 de reţete italieneşti, internaţionale şi de autor, însoţite de fotografii de excepţie, vă prezintă felurite modalităţi de preparare a cărnii roşii. Recomandări ale unor mari bucătari şi secţiunea „Sfaturi utile“ vă îmbie cu feluri apetisante şi pline de savoare. În plus, sunt menţionate vinuri străine şi româneşti potrivite fiecărei reţete.
Editura | Litera |
---|---|
Colecție | În afara colecţiilor |
Ediția cărții | I |
ISBN | 978-973-675-962-8 |
Număr de pagini | 144 |
Formatul cărţii | 14.2 x 21 cm |
Data apariției | 2010 |
Scrie o recenzie
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!
Validate your login