Sherlock Holmes. Semnul celor patru

în stoc
SKU
a219897
43.00 LEI
Pe scurt
Această variantă simplificată a poveștii originale scrise de sir Arthur Conan Doyle și superb ilustrată de Arianna Bellucci va încânta cititorii tineri și îi va introduce în lumea fantastică a misterelor și suspansului. Când domnișoara Morstan îl roagă pe Sherlock Holmes să arunce o privire peste mesajul criptic primit de ea, nici detectivul, nici prietenul său, doctorul Watson, nu se așteaptă să fie atrași în vârtejul unei trădări vechi de zeci de ani. Curând, cei doi prieteni pornesc în expediții la lumina lunii, ca să dezvăluie însemnătatea Semnului celor Patru și să rezolve un mister demult îngropat.
Mai multe informații
EdituraCurtea Veche
Ediția cărții I
ISBN 978-606-440-563-0
Traducător Andreea Drăghici
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSherlock Holmes. Semnul celor patru
Rating-ul tău

Această variantă simplificată a poveștii originale scrise de sir Arthur Conan Doyle și superb ilustrată de Arianna Bellucci va încânta cititorii tineri și îi va introduce în lumea fantastică a misterelor și suspansului.

Când domnișoara Morstan îl roagă pe Sherlock Holmes să arunce o privire peste mesajul criptic primit de ea, nici detectivul, nici prietenul său, doctorul Watson, nu se așteaptă să fie atrași în vârtejul unei trădări vechi de zeci de ani. Curând, cei doi prieteni pornesc în expediții la lumina lunii, ca să dezvăluie însemnătatea Semnului celor Patru și să rezolve un mister demult îngropat.

Stephanie Baudet s-a născut în Anglia, a emigrat în Australia - și mai târziu în Noua Zeelandă - împreună cu familia ei, unde s-a specializa ca asistent medical. Prima sa carte pentru copii, Avalanche, a fost publicată în anii 1980. De atunci, a publicat în jur de cincizeci de cărți pentru copii și un roman istoric pentru adulți. A ținut cursuri de scriere creativă și de editare de text pentru mai mult de 15 ani.