Simbolul pierdut

Epuizat din stoc
SKU
C159010
45.00 LEI
Pe scurt
Romanul este rezultatul a cinci ani de cercetare şi documentare, iar acţiunea se concentreazã în 12 ore, în care eroul de la Harvard, profesorul Robert Langdon, ne conduce alert şi codificat în culisele tainice ale masoneriei.


'‘Nu trebuie să fii francmason ca să-ţi placă la nebunie.” The Los Angeles Times

Într-o seară, profesorul Robert Langdon este chemat pe neasteptate în cladirea Capitoliului din Washington să ţină o prelegere. La câteva minute însă de la sosirea lui, seara capătă o turnură bizară, când descoperă mâna secţionată a mentorului său, Peter Solomon, marcată cu simboluri masonice. Langdon recunoaste în macabra descoperire o invitaţie antică, menită să-l poarte pe cel care o primeşte în lumea demult pierdută a înţelepciunii ezoterice.

Simbolul pierdut a fost lansat în 15 septembrie în SUA, Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă şi Africa de Sud, într-un tiraj inedit însumând 6,5 milioane de exemplare – cel mai mare tiraj de debut înregistrat pânã acum.

„Am fost întotdeauna fascinat de puterile oculte, de societăţile secrete. Am crescut într-un oraş din New England, unde exista o lojă masonică deasupra teatrului local şi voiam să aflu ce se întamplă acolo“, declară Dan Brown cu prilejul lansării.

La numai o săptămână de la punerea sa în vânzare, Simbolul pierdut confirmă toate asteptările specialiştilor: 2 milioane de exemplare vândute, după cum anunţă editura americană Doubleday.
Mai multe informații
EdituraRAO
Ediția cărții I
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSimbolul pierdut
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!