Simboluri si vise in homeopatie

în stoc
SKU
a275413
Preț special 45.00 LEI Preț standard 60.00 LEI
Pe scurt
Simboluri si vise in homeopatie ii va fascina deopotriva pe cei interesati de homeopatie si de psihologie - inclusiv pe psihologii anali­tici intrigati de modul in care homeopatia poate fi integrata cu teoria jungiana. Jane Cicchetti arata cum conceptele lui C. G. Jung despre arhetipuri, inconstientul colectiv, umbra si calatoria sufletului spre individuatie pot fi aplicate vindecarii. Ea descrie modul in care visele il pot ajuta pe homeopat, folosindu-si adesea propriile vise ca exemplu, si prezinta tipologia clasificarii psihologice a lui Jung, oferind o materia medica simbolica in stil jungian a remediilor homeopatice. Autoarea pune un nou accent asupra remediilor neobisnuite, realizate din cele sapte metale alchimice, din copaci, vite si lapte. In aceasta convingatoare noua lucrare, Jane Cicchetti arata cat de important este inconstientul in readucerea corpului la sanatate.
Mai multe informații
EdituraPrestige
Colecție SelfHealing
Ediția cărții I
ISBN 978-630-332-064-9
Traducător Patricia Ciobanu
Număr de pagini 352
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSimboluri si vise in homeopatie
Rating-ul tău

Simboluri si vise in homeopatie ii va fascina deopotriva pe cei interesati de homeopatie si de psihologie - inclusiv pe psihologii anali­tici intrigati de modul in care homeopatia poate fi integrata cu teoria jungiana. Jane Cicchetti arata cum conceptele lui C. G. Jung despre arhetipuri, inconstientul colectiv, umbra si calatoria sufletului spre individuatie pot fi aplicate vindecarii. Ea descrie modul in care visele il pot ajuta pe homeopat, folosindu-si adesea propriile vise ca exemplu, si prezinta tipologia clasificarii psihologice a lui Jung, oferind o materia medica simbolica in stil jungian a remediilor homeopatice. Autoarea pune un nou accent asupra remediilor neobisnuite, realizate din cele sapte metale alchimice, din copaci, vite si lapte.

In aceasta convingatoare noua lucrare, Jane Cicchetti arata cat de important este inconstientul in readucerea corpului la sanatate..

Jane Cicchetti a realizat o integrare stralucitoare a homeopatiei, psihoterapiei jungiene, analizei viselor si simbolismului alchimic. Ea continua lucrarea lui Edward C. Whitmont (The Alchemy of Healing). Cartea ei este extrem de utila pentru homeopati si pentru cei interesati de relatia dintre psyche si vindecare. - V. Walter Odajnyk, analist jungian, coeditor al Quadrant: Journal the C. G. Jung Foundation for Analytical Psychology