Tăcerea lui Gaudi

Epuizat din stoc
SKU
C187748
Preț special 6.88 LEI Preț standard 9.17 LEI
Pe scurt
Capitala Cataloniei se află în plină dispută asupra trenului de mare viteză, care ameninţă structura celui mai ambiţios proiect plăsmuit de legendarul arhitect Antoni Gaudi.
Părintele iezuit Manuel Otano, care lucrează pentru Vatican, are sarcina de a inspecta progresele făcute la construirea Lăcaşului Purificator al Sfintei Familii. În acest scop, călătoreşte în capitala Cataloniei, aflată acum în plină dispută din cauza unui proiect al municipalităţii, care prevede construirea unui tunel feroviar ce ar urma să treacă pe sub strada Mallorca, ameninţând să distrugă, într-un viitor nu prea îndepărtat, fundaţia catedralei Sagrada Familia.

După ultima călătorie la Barcelona, sacerdotul se întoarce la Vatican cu un document care conţine o mărturie uluitoare despre experienţa mistică trăita de Gaudi. În cazul în care biserica acceptă drept bune revelaţiile arhitectului, va trebui aşezat în rândul sfinţilor.

Papa Benedict al XVI-lea, care a studiat toate revelaţiile private din istoria Bisericii, pretinde că nu a văzut niciodată ceva asemanător, însă nu crede că lumea catolică este pregătită să asimileze o revelaţie atât de sublimă, dar care se apropie de escatologie. Intriga se complică în momentul în care intră în scenă Valera, secretarul personal al Papei, un fost terorist care este gata să facă orice pentru a opri construirea tronsonului suburban al trenului de mare viteză.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Suspans
Ediția cărții I
ISBN 978-973-143-217-5
Traducător Mihai Gruia-Novac
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 10.5x17.5 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTăcerea lui Gaudi
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!