Tarziu in noapte

în stoc
SKU
a274386
49.90 LEI
Pe scurt
Povestea de dragoste care te va ține treaz până târziu în noapte. Plimbări secrete și conversații până în zori. O chimie incontestabilă. Un eveniment dramatic care le marchează viețile. Dar acea tragedie – și trecutul lor comun – este ceea ce îi va conecta pentru totdeauna. Ce faci atunci când persoana pe care ar trebui să o uiți este cea de care nu poți să te desprinzi?
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-304-2
Traducător Anca Irina Ionescu
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTarziu in noapte
Rating-ul tău

Povestea de dragoste care te va ține treaz până târziu în noapte.

Plimbări secrete și conversații până în zori. O chimie incontestabilă. Un eveniment dramatic care le marchează viețile. Dar acea tragedie – și trecutul lor comun – este ceea ce îi va conecta pentru totdeauna.

Ce faci atunci când persoana pe care ar trebui să o uiți este cea de care nu poți să te desprinzi?

Aceasta este povestea lui Will și Rosie.

Deși sunt foarte diferiți, cei doi se îndrăgostesc unul de celălalt în adolescență. Muzica anilor 1990, privirile pe furiș la apusuri, farmecul focurilor de tabără și discuțiile până târziu în noapte creează o legătură palpabilă și inevitabilă între ei, cei doi ajungând astfel pe punctul de a începe ceva minunat. Până într-o zi, când o tragedie lovește și orice posibilitate de a fi împreună pare să se destrame.

Dar, din nou și din nou, Rosie și Will își găsesc drumul înapoi unul către celălalt. Deși anii trec, nu pot renunța complet la ceea ce ar fi putut fi.

Târziu în noapte spune o poveste despre întâlnirile neașteptate, oportunitățile ratate, diversele iubiri pe care le avem de-a lungul vieții – și acea primă dragoste care ne face să revenim, iar și iar, pentru mai mult.