Tentatia fructului oprit

Epuizat din stoc
SKU
a106716
Preț special 15.10 LEI Preț standard 20.13 LEI
Pe scurt

Hotarata si independenta, Lady Alexa Hendrie se bucura de libertatea de a lua singura deciziile, ocupandu-se de administrarea mosiei de la tara a familiei. Dar cand nesabuinta fratelui ei o obliga sa plece la Londra, intalnirea intamplatoare cu cel mai renumit crai din capitala – si sarutul pasional pe care il impartasesc – trezesc in ea spiritul de aventura.

Un barbat cu multe secrete, Connor Linsley, conte de Killingworth, se foloseste de reputatia lui de crai pentru a ascunde faptul ca saracia il sileste sa munceasca pentru a putea supravietui. Ca proprietar al unui bordel si al unui tripou in Londra, Connor nu are timp pentru sali de bal stralucitoare si tinere inocente. Totusi, comportamentul lui scandalos nu o poate indeparta pe Lady Alexa, si odata cu sarutul lor, soarta le este irevocabil pecetluita. Consumati de o pasiune dincolo de cele mai nebunesti inchipuiri, Alexa si Connor incep un joc primejdios plin de intrigi, cautand sa depaseasca in inteligenta un adversar viclean care vrea sa-i distruga, fiind nevoiti sa riste tot ce au mai de pret pentru a-si pastra sansa la dragoste.


Cara Elliott a publicat romane foarte apreciate de cititori si de critici de specialitate, distinse cu premii importante, cum ar fi Daphne du Maurier si Golden Leaf. A primit, de asemenea, doua nominalizari la Premiul RITA acordat de Asociatia Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Mai multe informații
EdituraLitera
Colecție Iubiri de poveste
ISBN 978-606-686-732-0
Număr de pagini 306
Formatul cărţii 14x21
Tip copertă brosata
Data apariției 2014
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTentatia fructului oprit
Rating-ul tău