Terapia reflexologică aplicată în patologia femeii în toate etapele vieții

Epuizat din stoc
SKU
C205162
30.29 LEI
Pe scurt

Stresul zilnic, alimentația necorespunzătoare și sedentarismul provoacă în cazul femeilor afecțiuni care, dacă nu sunt tratate corect și într-o fază cât mai incipientă, duc la o deteriorare gravă a stării organismului.

In multe dintre aceste afectiuni se poate utiliza cu succes terapia reflexologica – o alternativa eficienta la terapiile medicinei clasice. Acest ghid ofera o descriere detaliata a patologiei femeii si solutii profilactice si curative specifice pentru fiecare categorie de virsta, de la copilarie la batrinete. Ilustratiile reprezentind diferitele zone reflexogene completeaza informatiile teoretice, fiind utile atit practicienilor, cit si publicului larg interesat de reflexoterapie.


Din cuprins: Harta proiectiilor reflexologice • Alimentatia sanatoasa • Copilaria: tulburarile de crestere, afectiunile apendicelui si dereglarile ovariene, tulburarile posturale • Pubertatea si adolescenta: acneea, tulburarile ciclului menstrual • Femeia la maturitate: patologia sinului, sterilitatea, tulburarile din timpul sarcinii • Femeia la menopauza: osteoporoza, reumatismul degenerativ, bolile cardiace • Femeia virstnica: dementa senila, boala Alzheimer, boala Parkinson

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție HEXAGON.Medicină naturistă și tradițională
ISBN 978-973-46-3439-2
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 13.5x20
Tip copertă broșată
Data apariției 2013
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTerapia reflexologică aplicată în patologia femeii în toate etapele vieții
Rating-ul tău