The Silver Spoon. Retete italienesti rapide si usoare.

Epuizat din stoc
SKU
a134548
Preț special 39.30 LEI Preț standard 52.40 LEI
Pe scurt

Cel mai bine vândută carte de rețete italienești din toate timpurile, The Silver Spoon este o adevărată biblie pentru cei care adoră bucătăria italiană și vor să se bucure cât mai des de preparatele savuroase ale acesteia. 100 de rețete simple, rapide și delicioase care pot fi pregătite în 30 de minute sau chiar mai repede.


Aperitive (Salată caprese cu mozzarella de bivoliţă, Crostini cu roşii şi anşoa, Bruschette cu roşii, Carpaccio) • Felul întâi (Paste cu sos de roşii, Penne arrabbiata, Linguine primavera, Tagliatelle cu somon, Spaghete carbonara, Lasagne bologneze, Risotto cu ciuperci, Supă-cremă de morcovi, Supă de roşii cu pâine) • Felul doi (Frittata cu prosciutto cotto şi salvie, Somon rumenit cu rozmarin, Creveţi cu migdale şi pesmet, Frigărui de scoici Saint-Jacques, Rulouri de pui cu anşoa şi capere, Muşchi de vită cu bob, Biftec tartar, Escalop de viţel cu Marsala, Andive belgiene cu șuncă de Praga) • Garnituri (Sparanghel cu parmezan, Fasole cannellini de vară, Broccoli picant cu iaurt, Anghinare cu parmezan, Cartofi noi cu rozmarin, Salată de portocale, Salată de pui cu ţelină) • Deserturi și băuturi (Zabaion, Caramel, Prune în vin, Pere în ciocolată, Clătite cu dulceaţă, Tartă cu ciocolată şi pere) • Rețete de bază (Maioneză, Sos béchamel, Ragut, Unt cu salvie)

Cel mai bine vândută carte de rețete italienești din toate timpurile, The Silver Spoon este o adevărată biblie pentru cei care adoră bucătăria italiană și vor să se bucure cât mai des de preparatele savuroase ale acesteia. 100 de rețete simple, rapide și delicioase care pot fi pregătite în 30 de minute sau chiar mai repede.


Aperitive (Salată caprese cu mozzarella de bivoliţă, Crostini cu roşii şi anşoa, Bruschette cu roşii, Carpaccio) • Felul întâi (Paste cu sos de roşii, Penne arrabbiata, Linguine primavera, Tagliatelle cu somon, Spaghete carbonara, Lasagne bologneze, Risotto cu ciuperci, Supă-cremă de morcovi, Supă de roşii cu pâine) • Felul doi (Frittata cu prosciutto cotto şi salvie, Somon rumenit cu rozmarin, Creveţi cu migdale şi pesmet, Frigărui de scoici Saint-Jacques, Rulouri de pui cu anşoa şi capere, Muşchi de vită cu bob, Biftec tartar, Escalop de viţel cu Marsala, Andive belgiene cu șuncă de Praga) • Garnituri (Sparanghel cu parmezan, Fasole cannellini de vară, Broccoli picant cu iaurt, Anghinare cu parmezan, Cartofi noi cu rozmarin, Salată de portocale, Salată de pui cu ţelină) • Deserturi și băuturi (Zabaion, Caramel, Prune în vin, Pere în ciocolată, Clătite cu dulceaţă, Tartă cu ciocolată şi pere) • Rețete de bază (Maioneză, Sos béchamel, Ragut, Unt cu salvie)

Mai multe informații
EdituraLitera
ISBN 978-606-33-0409-5
Număr de pagini 240
Formatul cărţii 246 x 189
Tip copertă Cartonată
Data apariției 2016
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsThe Silver Spoon. Retete italienesti rapide si usoare.
Rating-ul tău