Toporișca

Epuizat din stoc
SKU
a259138
Preț special 28.78 LEI Preț standard 38.38 LEI
Pe scurt
Toporișca spune povestea unui băiat de numai treisprezece ani care va fi silit de niște împrejurări tragice să trăiască departe de civilizație. Romanul lui Gary Paulsen este un adevărat manual de supraviețuire în sălbăticie, din care poți afla cum să faci focul fără chibrituri, cum să vânezi sau să-ți construiești un adăpost atunci când n-ai la îndemână decât cele mai primitive unelte. Dar cel mai important lucru pe care-l poți învăța din această carte este cum să-ți înfrângi disperarea și teama.
Mai multe informații
EdituraArthur
Colecție Red Adventure
ISBN 9786060868408
Traducător Andreea Caleman
Număr de pagini 176
Formatul cărţii 14.5 x 21 cm
Tip copertă Cartonata
Data apariției 2023
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsToporișca
Rating-ul tău

Toporișca spune povestea unui băiat de numai treisprezece ani care va fi silit de niște împrejurări tragice să trăiască departe de civilizație. 

Romanul lui Gary Paulsen este un adevărat manual de supraviețuire în sălbăticie, din care poți afla cum să faci focul fără chibrituri, cum să vânezi sau să-ți construiești un adăpost atunci când n-ai la îndemână decât cele mai primitive unelte. Dar cel mai important lucru pe care-l poți învăța din această carte este cum să-ți înfrângi disperarea și teama.