Ultimii aliati ai lui Hitler

în stoc
SKU
a272800
Preț special 14.92 LEI Preț standard 19.90 LEI
Pe scurt
Cu doua documente diplomatice inedite Anul 1944 a fost pentru cel de-al Treilea Reich începutul sfarsitului. Pe toate fronturile, „Imperiul de 1.000 de ani” al lui Adolf Hitler era sub un foc continuu, fie ca vorbim despre debarcarea Aliatilor în Normandia, distrugerea Grupului de Armate Centru în Bielorusia sau retragerea precipitata a diviziilor germane din Balcani în urma evenimentelor petrecute în Romania dupa 23 august 1944.
Mai multe informații
EdituraCartex
Colecție Al Doilea Razboi Mondial
Ediția cărții I
ISBN 978-630-665-111-5
Număr de pagini 116
Formatul cărţii 13x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsUltimii aliati ai lui Hitler
Rating-ul tău

Cu doua documente diplomatice inedite
Anul 1944 a fost pentru cel de-al Treilea Reich începutul sfarsitului. Pe toate fronturile, „Imperiul de 1.000 de ani” al lui Adolf Hitler era sub un foc continuu, fie ca vorbim despre debarcarea Aliatilor în Normandia, distrugerea Grupului de Armate Centru în Bielorusia sau retragerea precipitata a diviziilor germane din Balcani în urma evenimentelor petrecute în Romania dupa 23 august 1944.

Acest ultim fapt a dus la prabusirea întregului sistem de aliante al Germaniei naziste cu tari precum Finlanda, Slovacia, Bulgaria. Prin urmare, Hitler a trebuit sa-si retraga într-un timp foarte scurt armatele din Balcani. Totusi, au fost doua regimuri care au ramas pana la finalul razboiului alaturi de Germania nazista.
Cine a crezut pana în ultima clipa în fantasmele Führerului? Cine au fost acesti ultimi aliati europeni pe care i-a avut Hitler si de ce au luptat ei alaturi de o cauza pierduta si de un dictator cu mintile ratacite? La toate aceste întrebari veti gasi raspuns în cartea inedita a istoricului Adrian Scrieciu.