Violonista

în stoc
SKU
a274389
49.90 LEI
Pe scurt
Din adevărata ei poveste a mai rămas doar muzica... până acum. 1704. Maestrul Antonio Vivaldi face cunoștință cu Anna Maria della Pietà, tânăra care îi va deveni pe rând elevă, muză și rivală. Relația lor este mai tensionată ca o coardă de vioară și Violonista știe că, pe fundalul unei Veneții melancolice și întunecate din secolul al XVIII-lea, talentul ei este atât un dar, cât și un blestem. Descoperă o poveste răvășitoare despre pasiune, ambiție, trădare, faimă și identitate!
Mai multe informații
EdituraBookzone
Ediția cărții I
ISBN 978-630-305-306-6
Traducător Camelia Pas
Număr de pagini 416
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Brosata
Data apariției 2024
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsViolonista
Rating-ul tău

Din adevărata ei poveste a mai rămas doar muzica... până acum.

1704. Maestrul Antonio Vivaldi face cunoștință cu Anna Maria della Pietà, tânăra care îi va deveni pe rând elevă, muză și rivală. Relația lor este mai tensionată ca o coardă de vioară și Violonista știe că, pe fundalul unei Veneții melancolice și întunecate din secolul al XVIII-lea, talentul ei este atât un dar, cât și un blestem. Descoperă o poveste răvășitoare despre pasiune, ambiție, trădare, faimă și identitate!

Anna Maria este doar una dintre cele trei sute de tinere crescute între pereții de piatră ai orfelinatului. De la vârsta de opt ani, fără nume de familie sau avere, ea își pune toată speranța în talentul și ambiția sa. Naturalețea cu care mânuiește arcușul viorii a fost remarcată de însuși maestrul Antonio Vivaldi și, sub îndrumarea lui, Anna Maria della Pietà va deveni cea mai cunoscută violonistă venețiană a secolului al XVIII-lea.

Dar, pe măsură ce ascensiunea proprie către faimă o eclipsează pe cea a mentorului său, Anna Maria devine protagonista unei fascinante rivalități muzicale, care îi va decide atât reputația, cât și destinul.

Inspirată de femeile necunoscute din spatele unora dintre capodoperele istoriei, Violonista este o poveste nemuritoare despre ambiție, exploatare și sfidare, desfășurată pe fundalul întunecat și melancolic al Veneției secolului XVIII.

 „Captivant, pasional, viu. Violonista e o bijuterie.” — Kiran Millwood Hargrave, autoare de bestsellere New York Times

„Povestea unei rivalități muzicale care îți va capta imaginația.” — Elodie Harper, autoarea bestsellerului Lupanarul

„Am fost cucerită de acest portret zguduitor al ambiției și trădării.” — Elizabeth Macneal, autoarea bestsellerului Fabrica de păpuși